Lezyne Laser Drive

Even geniaal als eenvoudig is de Lezyne Laser Drive. Twee lijnen die links en rechts langsheen je fiets lopen en zo jouw territorium op de openbare weg te markeren is het belangrijkste kenmerk van dit achterlicht. 

Eenvoud
Lezyne’s producten zien er stuk voor stuk kwalitatief uit. Ze ademen een technische vernuftigheid. Al gaat het over een eenvoudige fietspomp of achterlicht. Er is aandacht en zorgt besteed aan de ontwikkeling van de producten en je hebt altijd het gevoel dat je iets koopt waarover is nagedacht. 

Het licht
De Laser Drive zelf is eigenlijk een gewoon achterlicht dat je met een stevige rubberen band rondom je zadelpen hangt. Een enkele knop. Bij lang indrukken zet je de lamp uit of aan. Bij een korte indrukking verspringt het achterlicht van manier waarop de leds zullen schijnen: harder of zachter of in een bepaald patroon. Opladen gebeurt via micro-usb.

In stijl gezien worden voelde nog nooit zo goed. Ik heb het licht gezien.

Twee duidelijke laserlijnen bakenen jouw territorium af. De Laser Drive zit hier gemonteerd op de Canyon Inflite SLX 

Festive500
Tijdens de Festive500 van Rapha is de verlichting van Lezyne een belangrijke partner geweest. Tijdens de donkere dagen in het gure weer is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Zowel tijdens de dag, het vallen van de avond of 's nachts. De zekerheid dat je gezien wordt is een belangrijke gedachte tijdens elke pedaalslag. 

Conclusie
Het is een achterlicht dat je in staat stelt om jouw terrein op de openbare weg af te bakenen op een manier die ik nog nergens terug heb zien komen. Het valt altijd op. Mensen spreken je aan of kijken naar de rode markeringen op de grond terwijl ze achter het stuur zitten. In stijl gezien worden voelde nog nooit zo goed. Ik heb het licht gezien. 


Meer inforatmatie over de Laser Drive kan je terugvinden op de website van Lezyne

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc