Rapha's Flyweight Bib Short

Rapha's Flyweight Bib Short

Op warme, hete zomerdagen is het soms lastig om de fiets te nemen en de warmte van het asfalt te proeven. Zeker als er enkele beklimmingen bijzitten en je zweet over je gezicht parelt tijdens de doodstrijd naar de top. Dat is exact de reden dat Rapha de broek met bijpassend truitje heeft ontwikkeld. 

Unboxing
Zoals altijd komen de producten van Rapha in een schitterende gebrande doos met packinglist vervat in een mooie enveloppe. 

De broek zelf is inderdaad lichter van gewicht, maar voelt desondanks prachtig en je ziet de kwaliteit van het product doorstralen tot in de naadjes en stiksels. Je hebt onmiddellijk de drang om de broek aan de trekken. 

Pasvorm
Deze zit fenomenaal. Niet alleen is de pasvorm perfect, ook de detaillering komt mooi tot z'n recht rond het been. Vooral het witte lijntje is mooi en voor ons nog ongezien in de wereld van de fietsbroeken.

DSC_2328.jpg

Rijcomfort
Het is altijd belangrijk om het comfort van een broek te voelen tijdens het rijden. Maar wat de pasvorm al deed vermoeden wordt bevestigd op de fiets. Het geheel zit perfect. Het is aangenaam om naar de kadans van je benen te kijken met dit nieuwe product om de lenden. 

Conclusie
Uiteraard heeft iedereen hier eigen en aangepaste eisen en wensen wat betreft fiestbroek, maar het blijft verbluffend hoe Rapha stijl en elegantie mooi verweeft in een technisch perfect product. De kwaliteit is erg hoog en je voelt dat je - ondanks de meerprijs - een broek voor het leven hebt gekocht. 


Meer info over het de fietsbroek kan je terugvinden op de website van Rapha.

Over Rapha
Rapha is een merk van fiets accessoires dat op een verbluffende manier stijl en elegantie mooi verweeft in een technisch perfect product. De kwaliteit is erg hoog en wij zijn zonder meer fan.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc