Apidura is perfectie in z'n lichtste vorm

Apidura is perfectie in z'n lichtste vorm

Voor onze rit naar de Vogezen is het belangrijk om goed gepakt en gezakt te zijn. Maar tegelijkertijd ijshut belangrijk om licht te reizen. Er zitten wel wat hoogtemeters op het parcours en dan is elke gram die bespaard kan worden mooi meegenomen. 

In de zoektocht naar een product dat ons mooi kan ondersteunen, zijn we vrij snel terechtgekomen bij Apidura. Een bedrijf dat is ontstaan uit diezelfde noodzaak en hunker naar avontuur. De mensen achter Apidura ontdekten een leemte in de markt en zijn hun eigen producten gaan ontwikkelen om zo hun passie voor avontuur & fietsen te combineren in epische tochten. 

Het is dankzij Apidura dat wij de geweldige lichtheid van het bestaan hebben kunnen proeven. Apidura is perfectie in zā€™n lichtste vorm. Op naar het volgende avontuur. 

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc