Herbeleef ritten met Relive

Je kent het wel, die professionele fly-over kaarten die je in de televisieprogramma’s kan zien om je inzicht in het parcours van de grote rondes te geven. Vaak ook om te duiden hoe zwaar die col buiten categorie wel is en wanneer de renners die exact tegenkomen. Prachtig. 

Wel je kan van jouw ritjes nu ook zo’n overview zien met de dienst relive. Het is eenvoudig. Je koppelt je Strava, Garmin of Polar account en je krijgt na de rit het filmpje rechtstreeks in je inbox of zichtbaar in de app. Mooi zo. 

DSC_7064-2.jpg

In de lage landen is het minder spectaculair omdat je met vlakke etappes zit. Ga je echter klimmen dan zie je werkelijk de cols verschijnen in 3D en dat maakt het echt heel mooi om je memorabele ritten te delen. 

Niet alleen het parcours zelf wordt gedeeld. Wanneer je onderweg een foto neemt verschijnt ook die op het parcours. Je maximum snelheid krijgt ook een aanduiding op de route. 

Niet enkel voor fietsers. Ook mensen die wandelen, lopen of hiken kunnen genieten van dezelfde visualisaties. Alles is gratis te proberen via de website van relive en ook hun instagram toont heel wat inspirerende voorbeelden. Wat houdt je nog tegen?

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc