Het prachtige duo van Finde

Het prachtige duo van Finde

Zomer, zon en fietsen. Dat is een schitterende combinatie. Maar uren op de fiets en in de zon is een aanslag op je huid. Specifiek voor fietsers brengt Finde producten op de markt die je huid verzachten.

Finde.cc
De mensen achter Finde geloven het leven buiten op je te wachten ligt. Of het nu is om te fietsen, wandelen of genieten. Het beste wat je kan doen is buiten zijn. In het moment. De producten reflecteren die filosofie en stelt de fietser centraal. Rijden gaat niet enkel over rijden. Ook over voorbereiding, bescherming en herstellen van het lichaam.

DSC_7901.jpg

Zonnecrème SPF30
Het is eigenlijk doodeenvoudig. Waar we voorheen zonnecrèmes kochten in de supermarkt is er nu een verpakking die rechtstreeks de fietsende doelgroep aanspreekt. Een bedrijf dat zich afvraagt wat een fietser precies nodig heeft op de fiets (en ernaast). De zonnecrème zit in een toffe verpakking die perfect past in een werkplaats. Waar ook je fiets gestald staat.

DSC_7898.jpg

Ruimer dan zonnecrème
Naast zonnecrème heeft Finde ook nagedacht in wat er zich na een rit afspeelt. Ze hebben een aftersun uitgebracht. Die voelt technischer aan dan de zonnecrème. Een soort gel. Luisterend naar de welklinkende naam Aloe Jelly. Zalig verkoelend dat in elk geval.

DSC_7971.jpg
Hills will always hurt, the sun shouldn’t

Prachtige looks
Wij vinden naast de degelijkheid van de producten vooral de looks mooi. Ze staan prachtig op de kast, werkplaats, badkamer of de leefruimte. Een extra motivatie om de producten te gebruiken.

DSC_7891.jpg

Conclusie
Mooie producten in een ruime verpakking. Je kan er wellicht een hele zomer mee rondkomen. Een gezonde huid en bescherming van het lichaam is de positie die Finde inneemt. En dat is een prachtig doel. Gebruik de producten vooral. Je huid zal je dankbaar zijn. Is het niet nu, dan wel in de jaren die komen.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc