Gift Guide 2018

We hebben voor jullie de beste geschenken opgelijst in een handig overzicht. Een overzicht dat klaarheid schept in deze donkere tijden rond kerst. Voor elke fietser is er wat wils.

Silca Hex
De verpakking is vaak onderdeel van het cadeau. Hier maak je de elke fietshersteller blij mee. Een handige tool met alle nodige bits klaar om aan de slag te gaan. Het houten opbergdoosje is wonderlijk mooi en zet de passie voor ambacht van Silca mooi in de verf.

Ornot The Macgyver
Een tasje voor onderweg met al je Essentials. Dat is de Ornot Mac Gyver. Een kleine knipoog richting de jaren 80 tv-serie misstaat niet. Een extra reden om dit te schenken aan iemand die capabel is om jouw band te vervangen op de volgende trip. Zo krijg je er ook wat voor terug. Ornot.

Pelotan
Geweldig goed ruikende zonnecrème (kokosnoot) die je in staat stelt om de hele dag in de zon te rijden zonder te hoeven bijsmeren. De mooi verpakking krijg je er gratis bij. Dit is het perfecte cadeau om te schenken aan de onvermoeibare rouleur die ambities heeft voor lange ritten. We weten dat het winter is en dat dit wat vroeg op het jaar komt. Zie het als in investering in de toekomst.

Explore bags
2018 was in onze ogen het jaar van de doorbraak van fietsen als avontuur. Rapha doet wat extra olie op het vuur met z’n lijn explorer bags. Prachtig van snit, waterdicht en esthetisch verantwoord. Laat het avontuur beginnen.

H2-18_Luggage_On-Bike-Complete_Black_1_crop.png

Wolfpack
Een boek die het wonderjaar van Quickstep mooi in beeld brengt. Alsof we op voorhand hebben geweten dat ze een boerenjaar zouden hebben. Dit boek grijpt terug naar alle herinneringen, doorheen de lens van Sigfrid Eggers maar geeft vooral inkijk in het leven van renners en iedereen die betrokken is. Een prachtige fotografische reis doorheen de ploeg van 2018.

Lezyne Laserdrive
Verlichting is zien en gezien worden. Het unieke aan de Laserdrive is dat twee laserlijnen je plaats op de openbare weg markeren. Mooie innovatie en het meest veilige cadeau om iemand te schenken in deze selectie.

Ere Research
Nieuwe banden op een fiets is je op glad ijs begeven. Het is een drempel die je over moet. Met het hand op het hart kunnen we zeggen dat Ere Research de banden zijn met een mooie toekomst. Voor elk type renner (maw voor elke ondergrond) is er een band te vinden. Snuister maar even door de collectie. De banden zijn het resultaat van onderzoek en doorgedreven tests. En voor 2019 komen er nog meer mooie producten aan. Wellicht dus ook volgend jaar in dit lijstje te vinden.

Silca Pista plus
Pompen of verzuipen. Koop je dan toch nieuwe banden (zie hierboven), dan is dit een aanrader van formaat. Krijg je banden perfect op spanning met deze nieuwe vloerpomp van Silca. De Pista plus is het instapmodel van de betrouwbare vloerpompen van Silca. Heeft dezelfde esthetiek en schoonheid. Vergeet dus het woord instapmodel.


Zijn er nog zaken die ontbreken? Laat het ons weten in de comments hieronder.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc