Rapha Popup Gent

Wanneer u dit leest is het al te laat. Een tweedaagse popup van Rapha streek neer in de Gentse binnenstad. In het wielercafé Pedaleur De Flandres. Een hotspot voor wieler-minnend Gent, dat ook ons niet onberoerd laat.

Rapha
U kent Rapha of u kent het niet. De kledij valt op in z’n eenvoud esthetiek en doordachtheid. Heb je er ooit van gehoord, dan vergeet je het nooit meer. Het is de crème de la crème van fietskledij en dus de moeite waard om eens op visite te gaan als ze neerstrijken in ons land.

Wintercollectie
Vooral de wintercollectie kreeg de nodige aandacht tijdens de pop-up. Niet onlogisch gezien de winter aan de achterdeur staat en de kilte probeert binnen te sluipen. Met het oog op de Festive500 een mooie zet.

Gezellig samenzijn
Maar bovenal is het een gezellig om met gelijkgestemden te praten over koers, ambitie, doelen enzovoort. Hier is Pedaleur De Flandres een perfecte ontmoetingsplek voor. En dat is al heel wat. De inrichting spreekt koers, met een majestueuze koffiemachine als centraal ankerpunt. Inkijk in andere inspirerende merken krijg je er zomaar bij en dat alles afgekruid met het perfecte koersbier: Kwaremont.

DSC_4644-3.jpg
DSC_4623-2.jpg

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc