Rapha Rides Brussels

Onze gebeden werden aanhoord. Rapha opent een pop-up clubhouse en zet voor het eerst voet aan wal in ons land. Het land waar de koers leeft en de liefde voor de stiel ingebakken lijkt te zitten. Het wordt een legendarische ontmoeting waar mythische wielerpassie en de Britse kroonjuwelen van de wielerkledij elkaar vinden. Je zal je wel moeten haasten. De Pop-up blijft nog tot en met 25 juni open. Wij waren er maar al te graag bij voor de Pre-opening. 

DSC_5379.jpg

De locatie
In een fantastisch hoekpand gelegen op de Antoine Dansaertstraat vindt Rapha onderdak. Helder en glasrijk langs de straatzijde en vlakbij het gezellige Sint-Katelijneplein. Een bruisende omgeving voor het merk en een ideale hotspot als uitvalsbasis voor dit clubhouse. 

Interieur
Robuuste betonvloeren wisselen mooi af met de verfijning van de kledij. Over de ganse ruimte kan je ook wielermemorabilia van de wielerhelden van eigen bodem. Afgewerkt met een koffiemachine - bestuurd door twee flitsende kerels uit Manchester en Londen - dat dienst doet als centrale ontmoetingsplaats. Je stapt binnen in twee verdiepingen aan wielerbelevenis van de bovenste plank. 

Samenwerking Canyon
Voor het clubhouse werkt Rapha samen met Canyon, die ook een gedeelte van de ruimte opeist met enkele fietsen uit het assortiment. Je kan dus terecht in het clubhouse voor zowel de kleding als de fiets. Ook voor de Rapha Rides zal je soms de mogelijkheid hebben om met Canyon fietsen te rijden (afhankelijk per event).

Rapha Rides Brussels
Het merk organiseert in de komende 6 weken meer dan 25 fietsevenementen, Rapha Rides, waarvoor reeds meer dan 1.000 fietsliefhebbers zich hebben aangemeld. Alle informatie hierover kan je terugvinden op de website


Rapha pop-up Clubhouse (geopend tot en met 25 juni)
Antoine Dansaertstraat 90
1000 Brussel

Openingsuren
Maandag tot zaterdag van 11:00 - 19:00


Rapha Pop-Up Brussels Page
Rapha Pop-up Events Page
Rapha Brussels Facebook Page


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc