Women ornot.

We schreven reeds over Ornot en de zweem van Californische fun die rond het merk zweeft. De mannen van Ornot ontwikkelen ook voor dames en dat doen ze niet slecht.

Minimale grafiek
Ornot is een merk dat vasthoudt aan mooie grafiek. Subtiel opvallend. Dat wel. Wij houden er wel van dat je in een truitje een patroon kan ontwaren wanneer je er in detail naar kijkt. Opvallend dus in de subtiliteit, zonder ooit schreeuwerig te worden.

DSC_7971.jpg

California
De roots liggen in California en nog steeds is heel het productieproces gevestigd in de verenigde staten. Maar sinds deze zomer is het merk de Atlantische oceaan overgestoken op zoek naar gelijkgestemden op het Europese vasteland.

Voor iedereen
Ornot focust op elk type rijder. Fietsen gaat over ervaringen en plezier en Ornot schuift zichzelf naar voor om open te staan voor pendelaars, cruisers, racers, sprinters, etc. Ook voor vrouwen en dat doen ze geweldig door een eigen collectie in elkaar te steken specifiek voor de dames

DSC_8100.jpg

Assortiment
Het assortiment gaat van truitjes tot bib-shorts en bijpassende sokken. De collecties worden zo opgebouwd dat je alles mooi kan combineren. Dat kunnen we erg smaken en ik vermoed dat we voor zowel vrouwen als mannen spreken hier.

Accessoires
Daarnaast gaan ze ook voor extra's: een wielerpetje, bidon, baselayers en dat soort zaken. Standaard tegenwoordig. Maar Ornot duwt ook door naar de ontwikkeling van een tasjes en zakjes: De Bar bag en Mc Gyver. De laatste met een slinkse knipoog naar alleskunner en tv-icoon Mc Gyver.


Conclusie
Enof we fan zijn. Mooie grafiek gecombineerd met een mooi pasvorm is vaak een schot in de roos. De humoristische ondertoon nemen we er graag bij. Op de website kan je het hele assortiment terugvinden.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc