Ready Ornot?

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuw merk opstaat. Ornot is niet kakelvers maar komt voor het eerst naar Europa. En dat vinden we dik oké.

Oorsprong in San Francisco
Alle kledij is ontworpen in San Francisco and gefabriceerd in de Verenigde Staten. Het vasthouden aan de roots is belangrijk en houdt tegelijk het productieproces mooi onder controle. Al zweeft er altijd wel een zweem van de zonnige 'West Coast' overheen. 

Minimale grafiek.
Ornot is een merk dat vasthoudt aan minimale grafiek. Subtiel opvallend. Dat wel. Wij houden er wel van dat je in een truitje een patroon kan ontwaren wanneer je er in detail naar kijkt. Opvallend dus in de subtiliteit, zonder ooit schreeuwerig te worden. 

Voor iedereen
Ornot focust op elk type rijder. Fietsen gaat over ervaringen en plezier en Ornot schuift zichzelf naar voor om open te staan voor pendelaars, cruisers, racers, sprinters, etc. Zolang je maar plezier hebt. De Quotes op de sokken zijn hier een mooie uiting van. 

DSC_7357.jpg

Assortiment
Het assortiment gaat van truitjes tot bib-shorts en bijpassende sokken. De collecties worden zo opgebouwd dat je alles mooi kan combineren. Dat kunnen we erg smaken en ik vermoed dat we voor iedereen spreken hier.

Accessoires
Daarnaast gaan ze ook voor extra's: een wielerpetje, bidon, baselayers en dat soort zaken. Standaard tegenwoordig. Maar Ornot duwt ook door naar de ontwikkeling van een tasjes en zakjes: De Bar bag en Mc Gyver. De laatste met een slinkse knipoog naar de alleskunner en tv-icoon Mc Gyver als benaming voor hun zadeltas.


Conclusie
Enof we fan zijn. Mooie grafiek gecombineerd met een mooi pasvorm is vaak een shot in de roos. De humoristische ondertoon nemen we er graag bij. Op de website kan je het hele assortiment terugvinden. 


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc