Zomers rijden met Mavic's Sequence Collectie

Zomers rijden met Mavic's Sequence Collectie

De zomer en de fiets gaan hand in hand. Vrouwen hebben - nog net iets meer dan mannen - een hekel aan tan-lines. Daarom komt Mavic met een stijlvol assortiment naar voor om de dames te plezieren. 

Sequence collection. 
Specifiek voor vrouwen ontwikkelt Mavic een heel eigentijdse collectie. Subtiel doorweven met terugkerende driehoekjes. Weggelaten waar nodig en frivool aanwezig wanneer het past. Een mooie herkenning die doorstraalt op de ganse collectie. 

Twist tank top
Die valt in de smaak. De kruisende banden op de achterzijde zorgt voor elegant ontblootte schouders zonder in te boeten aan comfort. Het sportieve karakter blijft bewaard al geven de getwiste schouderbanden het geheel een mooi vrouwelijk allure. De achterzakjes maken dat dit een echt fietstruitje is en geen gewoon topje.

Bijpassende broek
De bijpassende broek past perfect in zowel kleurschakering als textuur. Ook hier is mooi nagedacht over de specifieke vrouwelijke vormen. Een kleine ritsluiting zorgt dat de broek mooi aansluit rond de heupen.

Conclusie
Het is mooi dat Mavic vrouwen meeneemt in het ontwikkelen van hun producten en ze specifieke kledingstukken aanmeet. De producten zijn vooral technisch maar tonen franjes vrouwelijkheid en dan juichen wij enorm toe.

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc