Go Explore. Weg van de Platge(t)reden paden met Rapha.

Rapha wil van fietsen de meest populaire sport te maken. Vanuit die visie en doelstelling wil het zoveel mogelijk fietsers verbinden om op pad te trekken. Tegelijk wil het fietsers inspireren om ook andere ritten te doen. Weg van de platge(t)reden paden.

Weg van de platgetreden paden. 
Ook Rapha heeft de schoonheid gezien om van punt A naar punt B te trekken zonder dat asfalt echt noodzakelijk is. Om die stelling kracht bij te zetten, zijn producten ontwikkeld om ieders avontuur te ondersteunen. Een keuze die gedurfd is, een beetje atypisch, maar wel bijzonder verrijkend voor het assortiment van Rapha. 

Cargo Bibs
We vonden het al een opvallende verschijning: de Cargo Bibs. Een fietsbroek met zakken gemaakt vanuit het idee om de wereld te verkennen. Naast achterzakjes wordt nu de mogelijkheid benut om je fietsbroek te vullen met alles wat je nodig hebt op al jouw fietstochten. Een kleine simpele ingreep. Eenvoudig maar heel doordacht. Het is verslavend. Dat ook. Je begrijpt niet dat er nooit iemand eerder op het idee is gekomen.

Handig zie zakjes van de Cargo Bibs. 

Lossere fit van de Technical T-Shirt
De Technical T-shirt is ontworpen vanuit dat avontuurlijk perspectief. Of het nu de stad of bergtoppen zijn. De lossere fit en de vederlichte, antibacteriële stof zal de rit aangenamer maken. Het shirt is extreem sneldrogend en de lossere fit zorgt tegelijk voor een fijne luchtcirculatie op de warmste dagen. 

Reflectieve details
Zoals steeds zorgt Rapha voor wat verborgen reflectief fraais. Wanneer we de mouwtjes omrollen komt de zone in het zicht van elke koplamp en ook het logo op de borst is van hetzelfde reflectieve materiaal. Veiligheid en stijl gaan hand in hand. Gecombineerd met de Cargo-bibs is het perfect voor eindeloze uren in het zadel. Maar ook op warme zomerdagen durf ik het te dragen gewoon thuis. 

DSC_8063.jpg

Conclusie
Rapha zet in op op een brede waaier aan fietsers. Ook diegene die fietsen meer zien als avontuur dan wel het halen van snelheid of transport naar hun werk. Vanuit innovatie is er aandacht besteed voor het avontuur en dat juichen we toe. De Cargo Bibs en de Technical T-Shirt ondersteunen ons hierbij perfect. Wanneer was dat volgende avontuur weer?

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc