Rapha’s cargo core

Rapha is innovatief met het gewaagde ontwerp van de cargo bib shorts. De focus lag hier vooral op de ontdekkers. Lange ritten in het zadel vragen meer cargo (bevoorrading) voor onderweg. Die trend valt in de smaak en Rapha maakt cargo nu toegankelijker voor een ruimer publiek met de Core Cargo.

Wij waren al fan.

Veel mensen die met de cargo bibs rondrijden zeggen hetzelfde: “Na verloop van tijd onmisbaar.” of “Het is zo handig om af en toe snel iets weg te stoppen zoals je doet met je broekzak”. We brachten al een spetterende review van de Rapha Cargo Bibs met diezelfde conclusies.

Neutraler met dezelfde voordelen.

De vorige cargo bibs zat in de ‘explore’ reeks van Rapha. Die met iets meer uitgesproken tonaliteiten en kleuraccenten werkt. De core variant gaat naar de essentie en dat leidt tot een neutraler ontwerp wat wellicht ook die bredere massa aanspreekt.

DSC_1419-2.jpg

Conclusie

Zoek je extra opslag op lange tochten of wil je gewoon het gemak ervaren om af en toe iets weg te kunnen stoppen in je zijzakje van je broek. Zoek niet verder. De cargo core is de ideale opstapper met de gekende kwaliteit van Rapha. De flair en stijl krijg je er zomaar bij. Ook voor vrouwen beschikbaar.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc