Sean Kelly Limited Edition Jersey van Mavic

Mavic zet in op Storytelling door helden van welleer in de verf te zetten. Sean Kelly is de eerste in het rijtje. Als dit de toon is voor meer. Dan zijn we alvast overtuigd.

Het verhaal

Je kan het moeilijk over de geschiedenis van het wielrennen hebben zonder Sean Kelly te vernoemen. De Ierse hardrijder. Altijd heeft hij met Mavic wielen rondgereden omdat z’n vaste mechanicien lid was van Mavic’s befaamde service course. Sean Kelly kon als geen ander onder zware omstandigheden presteren en kon hierdoor overwinningen plukken in Milaan-San Remo, Luik-Bastenaken-Luik en Parijs-Roubaix.

sean_kelly-story02.jpg

Techniciteit van de stof

Het is een lichtgewicht truitje dat ademend is de nodige verkoeling schenkt door het gebruik van merino wol. De afwerkingen zijn van een hoog niveau. De naam Bernard Hinault staat mooi geborduurd op het truitje samen met het verhaal.

Les Heroes du cyclisme. Editions Limitée

Mavic zal verder nog truitjes ontwikkelen die de heldenverhalen van vroeger zullen vertellen. Telkens voorzien van een gelimiteerd aantal. Elk truitje heeft z’n eigen nummer in de hals staan.

Matching sokken en petje

Samen met het truitje kan je ook sokken en een petje aanschaffen, die het geheel nog completer maken.


Conclusie

De series Les Heroes zijn een schot in de roos. Ze zijn kwalitatief afgewerkt, net zoals bij je dat van Mavic verwacht. Dat het limited editions zijn is aangenaam om weten. Het geeft zo’n truitje toch weer wat extra glans. Wij hebben nummer 225.


Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc