Ampler organiseert de testrit van je leven

We houden niet alleen van alles wat zweeft rondom racefietsen, gravelbikes en crossfietsen. Ook esthetisch verantwoorde e-bikes en het lifestyle en commuting aspect is iets wat ons kan bekoren.

Ampler bikes

Ampler bikes is zo’n merk van fietsen wat ons hart sneller laat slaan. Als je niet op de racefiets zit is dit een geweldige manier om je doorheen een stedelijke omgeving te wurmen.

Ampler challange

Om de voordelen van het elektrisch rijden aan te tonen organiseert Ampler de Ampler Challange. Nadat ze vorige jaar al een succesvolle eerste editie hebben neergezet, met een rit van Amsterdam naar Berlijn, wil Ampler nu ook jou de kans geven op de testrit van je leven. 

Ampler wil je kans geven op de testrit van je leven.

Waarom?

Met de Ampler Challenge wil Ampler graag de aandacht vestigen op de voordelen van fietsen en hoe elektrische fietsen ervoor zorgen dat je echt geen excuus meer hebt om niet de fiets te pakken. Zo stoot een e-bike 12x minder CO2 uit dan een auto (22g/km tegenover 271 g/km). Daarbij komt dat e-bikes obstakels als wind, heuvels en zweet laten verdwijnen en de omgeving of hoe fit je bent er niet meer toe doen.

286793-Ampler_Berlin_1-5a1e3e-original-1533204477.jpg

Vorige jaar is de Ampler Challenge gedaan door een onervaren fietser. Dit om te laten zien dat e-bike daadwerkelijk fysieke en mentale barrières weghalen: Iedereen kan hier aan mee doen.

Hoe kun je meedoen?

Vul dit formulier in. Hierin moet je een aantal zaken opgeven: Plan een route die tot 1000 km lang is (met Komoot, Strava of Maps) en deel de link. Schrijf een kort verhaal over jezelf en waarom je mee wil doen. Samen meedoen mag ook (Schrijf dan ook een stukje over je partner). Kies je favoriete Ampler Bike uit - deze mag je aan het einde houden. Voeg je contactgegevens toe zodat we je kunnen bereiken.

De Deadline

De deadline om mee te doen aan de Ampler Challenge is 26 mei. Succes.

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van het strategisch ontwerpbureau maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc